’We now have the home we've always deserved’

owners, connie & mike

We first met Connie and Mike when they purchased an old bungalow on a generous plot overlooking Daymer Bay. The original plan had been to extend and refurbish the property as a holiday home but the project ultimately turned into an entire demolition and rebuild. Connie took a stylish and practical approach to the project, knowing the look and feel she wanted from the outset. 

 The brief behind the new kitchen was to create a robust, beautiful and spacious living and cooking space using locally sourced materials where possible, where friends and family could spend quality time together.

Hand-painted cabinets finished in blue tones from the Farrow & Ball range reflect the coastal hues of the scenery on the doorstep whilst honed black granite, echoing Cornish slate, combined with the walnut on the island, give a soft, rich and lustrous feel.

Whilst the commission was originally for a kitchen, by the time our services were finished with there was barely a room left untouched by Connie’s flair and our craftsmanship.